Saba Tümerle Bu Gece Mail Adresi

Saba Tümerle Bu Gece programına mail atmak isteyenlerin, Saba Tümer’in mailine ulaşması gerekiyor.

Bunun için Saba Tümer ile bu gece mail adresi arayanların cevabı bu sitede: bugece@cnnturk.com.tr

Saba Tümer, HaberTürk’ten ayrılıp, CNN Türk kanalına transfer oldu.

Saba Tümer, CNN Türk kanalında da çok seviliyor. Sempatik bir gülüşü var.

Saba Tümer’in CNN Türk’teki programının mail adresi: bugece@cnnturk.com.tr

Saba Tümer’e mail at, Saba Tümer ile iletişime geç.

Saba Tümer’e mesaj, Saba Tümer’e mesaj gönderme işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Saba Tümer’e buradaki mailler ile mesaj atabilirsiniz…

788 tane yorum var “Saba Tümerle Bu Gece Mail Adresi

  1. gökçem

    iyi çalışmalar ,şu anda para uzmanı özlem hanım ile yaptığınız programın tekrarını seyrediyorum .Bireysel emeklilik ve tasarruf sistemi üzerine sizinle görüşmek istiyorum . 13 yıllık sigortacılyım ve acenteliğim bireysel emeklilik üzerine ….Özlem hanım ‘ında söylediği gibi önemli olan bireysel emeklilik sistemine girmek değil , fon takibi ve portföy yönetiminin yapılıp , doğru zamanda doğru fon alımlarının yapılması .Bu,takip ve uzun soluklu çalışma gerektiren bir sistem ve sizin danışmanlığınızı yapmaktan onur duyarım .Saygılarımla,

    Yanıtla
  2. ferdi ak

    sayın saba hanım sizi her gün zevkle izliyorum hep bayanları degistiriyorsun bende bir erkek olarak degismek istiyorum lütfen banada yardımcı olun

    sagıılarımla
    ferdi ak

    Yanıtla
  3. sedat

    SELAMLAR SABA HNM TÜM PRĞRAMALINIZ KENDİNİZ GİBİ HOŞ.LAKİN SİZDEN BİR İSTEĞİM VAR ZOR AMA GENEDE ARZ ETMEK İSTERİM .ÇOK DEĞERLİ SANAAT MUZİĞİN YAŞAYAN EFSANESİ SEVGİLİ MUZEYYEN SENAR HANIM EFENDİYİ DAVET ETMENİZİ İSTIRHAM EDERİM SEVGİLERİMLE ESEN KALIN

    Yanıtla
  4. bengü

    Dursun kardeşim lütfen bu soruyu gerçekten bilme imkanı olan saygıdeğer hocalarımıza sorun,tabi eğer yine yalan yanlış bilgilerle dolup,taşmak istemiyorsanız…

    Yanıtla
  5. bengü

    o kadar gereksiz bir insansın ki,işin gücün boş lak lak..kahkahanla üzerine dikkatleri çekmeye çalışan bir kuklasın sadece.özellikle mübarek gün olan cuma günü o adını dile getirmek istemediğim hoca bile diyemeyeceğim(yalnızca mübarek hocalarımızın adını batırmya çalışan bir insan çnkü) kişiyi konuk edip,dinimizle dalga geçmenizin bedelini nasıl ödeyeceksiniz çok merak ediyorum.İnsanlar sizi seyrediyorlar ve yalan yanlış bilgilerle milyonlarca kişinin beyine yanlış bilgiler sokuyorsunuz,Allah sizi ıslah etsin…

    Yanıtla
  6. sinem

    ben hayatımda boyle ses gormedım .21 yasındayım ve dınledıgım seslerın ne kadar bos oldugunu bugun anladım ısıl hanım

    Yanıtla
  7. Sedef

    Ben sedef , sizi cok begenerek ızlıyorum programınız cok akıcı enerjınız süper ,basarılarınızın devamını dılıyorum. Biraz geç oldu ama ilişki koçu seda dıkmen’e ulasabılceğım , danısabılcegım bı adres yada sıte varmı ? verebılırsenız sevınırım .

    Yanıtla
  8. Sedef

    mrb ben sedef. oncelıkle programınız cok güzel cok begenerek ızlıyorum. Basarılarınızın devamını dılıyorum . bıraz gec olcak ama ben ilişki koçu seda dikmene ulaşmak ıstıyorum herhangı bı sıte ,adres verebılırmısınız mail olarak atarsanız sevınırım. iyi yayınlar .

    Yanıtla
  9. serin ılgazil

    programınız çok güzel bayılıyorum ben mersin de yaşıyorum programınıza dahi çocuklar gelmişti rica etsem mersin den gelen dila nın gitiği matematik le ilgili gitiği okulun mersindeki adresini yarınki programınız da kısaca söylerseniz çok mutlu olurum SİZİ ÇOOOOOOOOK SEVİYORUZZ <3

    Yanıtla
  10. birsem-murat kardeşler

    sizi çok beğeniyoruz her sabah izliyoruz hatta taş fırın abim var oan bile sevdirdim :)seren serengil niye 1 dakika da bir sacı ile oynuyor seni çok seviyorum

    Yanıtla
  11. suzan

    slm saba hanım bn 20 yaşındayım liseyi bitirdim tek istegim okumak sadece okumak istiyorum.inanın çok zor durumda olmasam bu mesajı yollamazdım.sizin samimiyetinize inanarak çektim.okumak istiyorum yardım edin

    Yanıtla
  12. burhan demirtaş

    sayın tümer ben gerçekten sizin hayranınızım size bayılıyorum ayrıca proğramlarınız çok güzel zevkle seyrediyorum inaın sizinle tanışmak için neler vermezdimki bir bilseniz yeterki sizi canlı canlı karşımda görmek siz bernim için yaşama kaynağısınız inanın bana size ulaşabileceğim bir tel ver,irseniz çok sevinirim sizi seven size ……. burhan?

    Yanıtla
  13. seckin özdilek

    slm saba hanım kafam karma karısık oldu ondan size yazmak zorunda kaldım sizede sacma gelebilir cünkü bana da cok sacma geldi söylediklerinde perihan savasın dogum yeri bursa gemlikmi gercek soy ismi çenberlioglumu cerkez asıllımı fatma cenberliolu halasımı oluyo cünkü fatma cenberlioglu annennem oluyo vefat etikten sonra bu sacmalık cıktı ortaya bana bu numaradan döne bilirmisiniz ben zaten istanbula gidip geliyom zaten bu sacmalıgı kafamdan silmek istiyom numaradn dönerseniz detaylı olarak kponuşmak istiyorum tabi isterseniz

    Yanıtla
  14. nur

    Program güzel, akıcı. Saba Tümerin rahatığı, güler yüzlü oluşu, sakinliği programın ağır geçmesini bir bakıma engelliyor. Programında gerçek müzisyenlere yer vermesini istiyoruz. Erdem Ergün’ü görmek istiyoruz. Yenk Ahenk albümüyle çıkış yapan gerçek müzisyeni istiyoruz. Saygılar, fan grubu

    Yanıtla
  15. sedo

    depremle ilgilikurtarma ekiplerinin yetersizligi bulgaristan basbakani telefonla bizim basbakanligimizi ariyor gerek maddi gerek kurtarma ekibi konusunda yardim teklif ediyor verilen cevap bizim sizin yardiminiza ihtiyaciz yok diyerek telefon yuzune kapatiliyor ve bu gunlerde bulgarda heryerde bu konusuluyor

    Yanıtla
  16. funda içlem

    sayın saba tümer ben 17 ağustos 99 depremini bir yaralısıyım görüyorumki hiç bir şeyde ilerleme kaydetmiyoruz bu depremde herşeyin bir kanıtı oldu
    yaşamayanlar maalesefki çabuk unutuyorlar sağolsun medyada her zaman olduğu gibi acıları ppaylaşacağına farklı arayışlarda bakın yardımların ulaştırıldığını kanıtlayan haber daha yok neden halk nasıl ne yapıyor soruluyor görüntü ve yorumlara yer yok
    neden çünkü devletin istediği yayınlanıyor 17 ağustosta dönen entrikalar inanın bu depremdede yaşanacak lütfen medya olarak elinizi vicdanlarınıza koyup oturduğunuz yerden konuşmayın gidin gözlerinizle görün imkanınızmı yok yardım sözlerle değil yürekle olur
    gerçekçi olun benim hala yaralarım kanıyo bu gün dahada çok acıyo …………………….

    Yanıtla
  17. mehmet

    ne biçim program bu.konusmaktan baska bişiy yok.türkiye gerceğini yansıtmıyor.ben hiç beğenmiyorum.lakayıt haraketler sanki baska toplumdan gelmiş gibi.hiç begenmiyorum hiçççç

    Yanıtla
  18. esmeralda

    Saba cığım , Ben Esmeralda. Bu günkü programınızı izledim. Seyfi Dursunoğlunu izledim, kendilerini çok seviyorum Onunla evlenmek istiyorum.50 yaşım var, azerbaycanlıyım.onu çok mutlu edeceğime eminim.

    Yanıtla
  19. intro

    saba hanım çok güzelsiniz bekarmısınız bende evli olabilsek bsenle yanlış anlamayın kötü niyetim yok sadece sordum olurmu siz nerelisiniz saba hanım

    Yanıtla
  20. gizem tekin

    nihat doganın ödülünde taner in sandalyden duşme sahnesini yayınlarmısnz o sahne unutlmaz komık

    Yanıtla
  21. ş.taner tan

    saba hanım sizi bugece m.topaloğlu ile ilk defa başından beri zevkle seyrediyorum.niçin biliyormusunuz,ilk defa içinizden geldiği için gülüyorsunuz ve yanlış anlamayın çok tatlı gülüyorsunuz.şu yapmacık gülüşleri ltf.bırakın yaa,size iyi geceler dilerim,izmir den taner..

    Yanıtla
  22. rafet ozdemir

    15/03/1977 orduda dogdum bayanim.dogum saattimi bilmiyorum yinede yukselen burcumu ogrenebilirmiyim acaba iyi yayinlar tesekkurler.

    Yanıtla
  23. İlayda

    Bu sene lysye gireceğim 9 temmuz 92 doğumluyum öğleden sonra 3.30’da doğdum acaba istediğim yere gidebilecek miyim 🙂 .

    Yanıtla
  24. Banu demirdas

    Kova burcuyum şanslı donemdeyim belki benimde yorumum yapılır . Banu Demirdas 21. O1.1976 eskisehir 20.00 da doğdum

    Yanıtla
  25. Büşra

    merhaba saba hanım ben özlem sizi çok sevyorm doğum tarihim 26.01.1978 saat 16.00 kütahya gediz yüselenim kova lütfen söleyin ay tutulmasından etkilenicek miyim çok merak ediyorum şenay yangele de selamlar..

    Yanıtla
  26. jale

    saba hanım herzamankı gıbı guzel ve zevklı bır program zevkle ızlıyoruz,ben cocuklarımı sormak ıstıyorum ercan 7.9.1985-ıstanbul gece 03.30,dogukan 26.2.1996 ıstanbul aksam 10.20 ılgınıze tesekkurler

    Yanıtla
  27. nazlı

    ben daghan külegeçi cokk seviyorum suan cok solgun cok yorgun gözüküyo ve ben onu böyle gördüm cokk üzüldümm lütfen kendisine gelsin ben onu cccoooookk seviyorum ne olursa olsun her zaman mutlu olucagı seyleri yapmaktan vazgecmesin sorum su hayatta ne yapmaktan en cok mutluluk duyuyor ? neylerden vazgecemiyor ? bunları cook merak ediyorum

    Yanıtla
  28. bahriye

    Aman Allah’ım Ahmet bey sizi görmek dinlemek ne kadar hoş..inanın özlemişiz.bir kişideki arzu ettiğim görmek bulmak istediğim huzur dinginlik ruh bütünlüğü kişiliğinize yansıdığı gibi bunu karşıya da tüm güzelliği ile yansıtan ender insanlardansınız..konuşurken ki samimiyetinizi tüm mütevaziliğinizle Saba hanıma aktarıyor olmalısınız ki ne kadar hayranlıkla dinliyor sizi. dinginlik dedim ya ruhun terbiyesi sonrası dışa vurumu..siz yaşamın en güzel yönünü çıkarsız sıcacık hoşgörü ile yoğurulmuş tertemiz manevi tadın hazzına varmış kişiliğe eriştiğinizi gösteriyorsunuz. Emin olun bir çok kişinin aradıığı bulmak istediği yerdesiniz..uğraşı gerekmiyor sadece çevreye bakmak ..mal mülk sahibi olduktan sonra bunun yeterli gelmediğinde mutluluğu iç huzuru aramak isteyenler çoğunlukta…ben turizm hayatındayım örnekleri çok görüyorum..sizinle aileniz gurur duyuyor olmalı..inanın bunu hak ediyorsunuz.. yüzünüzden o gülüş hiç eksik olmasın..Saba hnm çok teşekkürler..konuklarınızla bizi onure ettiğiniz için..lütfen değerli insanlarla bu saatlerde oturmanın keyfini yaşatın..ki zamanımız değerlensin..bu arada kendime çok yakın hissediyorum sizi…konuklarınızı dinlemede samimiyetiniz gülüşünüz bilgi alışınız meraklarınız;)sizi seviyorum..iyi yayınlar efendim…

    Yanıtla
  29. hılal

    ıkı cocugum var ılkı kız adı emrıye denız cılınger 19,9,1999 ıkıncısı kadır cılınger 13,3,2001 dogumlu cocuklarımı hangı meslege yonlendırmem gerekıyor

    Yanıtla
  30. Gülin

    19.05.1989 Bayan
    Saba ablacığım çok rica ediyorum benim doğum tarihimden de pinkodunu hesaplayabilirmisiniz? Şimdiden çok teşekkürler.

    Yanıtla
  31. melisa özperçin

    doğum tarihim 02.12.1987 şuan kpss ye çalışıyorum sınavım nasıl geçecek merak ediyorum

    Yanıtla
  32. ismail özperçin

    slm saba abla doğum tarihim 13.07.1989 üniversitede okuyorum oukldan sonra hemn bi iş bulabilecekmiyim.

    Yanıtla
  33. hasan

    slm saba abla ben hasan doğum tarihim 24.03.1995 benim en büyük hayalim futbolcu olmak ben olacağımdan eminim ama dilek hanımdan da bi tastik alsam fena olmaz hani lütfenn oku bunu saba ablaaaaA =))

    Yanıtla
  34. birol yağmurca

    şu an karşınızda oturan sami o saç modeli için çokmu düşünmüş bir mehmet aslantuğdaki karizmaya bak birde şu adamdaki tipe bak allah allah :(((((

    Yanıtla
  35. yılmaz

    iyi akşamlar saba ablacığım ben bir kızı seviyorum ona bunu söyledim fakat o bana daha hazır olmadığını söyledi onu nasıl etkileyebilirim? şimdiden teşekkürler….

    Yanıtla
  36. müge hamamcı

    iyi aksamlar sabah hanım sizi cok seviyorum doğan gülecin en büyük hayranıyım bana ekrandan bi sevgilerini yollarsa acayip sekilde seviniorum bence doğan güleç cok karizmatik buluyorum bi sorum var efe karakterinden memmnunmuydu baska karakteri oynamak istermiydin

    Yanıtla
  37. yaren

    merhaba saba hnm sizi çok seviyorum bir bayana bu kadarmı yakışır bu kahkaha çok öpüyorum sizi rezan hanma bi sorum olacaktı ben 02 .12.1981 dogumluyum eşim 19.06.1978 dogumlu biz 24 temmuzda evlendik eşim hollandada yasıyor bende gitmek istiyorum ancak sürekli olumsuz şeylerle karsılasıoruz bu sene kavuşabilcekmiyiz yıldız falınız neder:)

    Yanıtla
  38. gülali

    ebru polat cokgüzel sizde güzelsiniz takılarınızda harika iyi yayınlar ebru hanımın dudakları silikonmu yoksa orjinalmı bahse girdik merak ediyoruz

    Yanıtla
  39. btl

    Merhabalar haktan beyle özel olarak telefon görüşmesi yapabilme şansımız varmıydı.Önemli bir konuydu?

    Yanıtla
  40. ismet bıtrak

    iyi akşamlar.O GÜNLER isimli şarkıyı o güzel yorumunuzdan dinleyebilirsek çok mutlu oluruz sevgilerimizle.

    Yanıtla
  41. rabiya ünsal

    iyi akşamlar saba ablacım bu geceki proğramına bayıldım uzun zamandır böyle güzel sohbet dinlemeyeli çok olmuştu PAMUK ŞEKERİ gibi bi konuğun var bu akşam Allah ım her yaşında böyle kalmasını ve neşesinden zerre azalmamasını nasip etsin benim aşkım yanı başımda uyuyor inşallah bizim aşkımızda yanyana 48 yıllar sürer Neşeniz bol geceniz tatlı olsun :):):):)

    Yanıtla
  42. hasan

    öncelikle yeni kanalda yeni programınız hayırlı olsun izlerken insanın gerçekten dinlenebildiği bi program yapıyosunuz umarım hep böyle devam eder

    Yanıtla
  43. elif varlı

    saba hanım merhaba size sonsuz teşekkürler emel sayın hanımı proğramınıza çıkarttığınız için.ben okul öncesi öğretmeniyim öğrencilerime emel sayın şarkıları eşliğinde beslenme yaptırıyorum emel hanıma en derin sevgilerimi söylerseniz sevinirim

    Yanıtla
  44. onur yıldız

    iyi yayınlar ben topluma giremiyorum, otobüse ve asansöre binemiyorum. sisli ve bulutlu havalarda kalbimin sıkıştığını hissediyorum, kalpten doktora gittim panik atak olduğumu söyledi yeşil reçete ile kullanılan zanax isimli bi ilaç verdi daha sonra ilaçı kesti ama tedavi olamadım ayrıca aşırı hafıza zayıflığım var doktorların görev yaptıgı hastahaneyi öğrenmek istiyorum. iyi yayınlar.

    Yanıtla
  45. eda

    ben deliler gibi aşığım ve uğrunda ölecek kadar çok seviyorum ve çok şeler geldi başıma bu aşk yüzünden akıl hastanesine düşecektim pisikolojik tedavi görüyorum bu yüzden birbirimizi çok seviyoruz ama engeller yüzünden çok acı çekiyorum bu aşk bana acı veriyo unutmak istiyorum ama unutursam ölürüm gibi geliyo bana nefes alamam sanki bu acıyı da seviyorum bi yandan

    Yanıtla
  46. mert aslan

    19.02.1993 aksam ustu 4.30dogdum yukselenımı merak edıyorum cevabmı sasaylılarımla beklıyorum

    Yanıtla
  47. mert

    saba hanım sizi canlı görüp tanşma şansı elde etmiş biri olarak diyorum ki siz göründüğünüzdende güzel ve alımlısınız inş bu yazda çalştığım biyerde görme şanısı bulablrlm sizi=))

    Yanıtla
  48. hatun kaplan

    gülüşünüzün hastasıyımm lütfennnnnnnnnnn hatun kaplan(kızlık soyad demir)eşim arif kaplan oğlumuz berkcan kaplan d.t.12 02 2008.

    Yanıtla
  49. nurbanu

    iyi akşamlar saba hanım programınızın konusu ilgimi çekti ismimin etkisini bende çook merak ediyorum NURBANU ÇAKIR, ilginize teşekkür ederim iyi yayınlar.

    Yanıtla
  50. Fehmi Beşkardeşler

    Çok güzel program yapıyorsunuz Saba Hanım, ben de ismimin anlamını çok merak ediyorum, teşekkürler

    Yanıtla
  51. fatmabengusat

    Sabacım çok şekrsin kahkahana hayranım senide çok seviyorum.Ayrıca konuklarınada hoşgelniz diyorum.FERİTTTTTTTTTTTTTTT SENİ ÇOK SEVİYORUZ

    Yanıtla
  52. ismail

    mrb saba nasılsın senin fanatk hayrannlaarındanım seni deliler gibi seviyorum.aşıığım sana benim ile evlenirmisin.

    Yanıtla
  53. ahmet bal

    gutı senı cok sevıyoruz besıktas taraftarları olrak basarının devamını ıstıyoruz izmirden ahmet bal dıkkat et kendıne sana ıhtıyacımız var

    Yanıtla
  54. azel

    ne ilginçtir ki o kadar insan öldü o kadar silah patladı o kadar kurşun ama polat ölmüyor açık hedef gidiyo o sahnelerde çok güülüyorum bari şöyle hafif de olsa sağa sola kaçıversn

    Yanıtla
  55. azel

    memati seni beğeniyorum:))) bu onun sözü saçma ama :))) ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim çakırın hanımı ne alaka eskileri hortlatmanın ne anlamı var sıkıyo yani

    Yanıtla
  56. EBRU

    SABACIM AMA BENDE
    NİŞANLIYIM YORUMLAR ÇOK ÖNEMLİ :)))
    EBRU KUŞULUOĞLU 25-0201982
    OĞUZ ALTUĞ ÖNAL 14-7-1984

    Yanıtla
  57. irem özkanlı

    ben 01.05.200`de doğdum annemde 28.09.1972`de doğdu ama biz ii deiliz ii anlaşa bilecek miyiz sorar mısınız?????????

    Yanıtla
  58. hazal

    !!!!!!!hazal elçioğlu 14.04.1990 hakkı hastaoğlu 13.07.1989!!!!! çok önemli lütfennnnnnnn

    Yanıtla
  59. hazal

    !!!!!!!hazal elçioğlu 14.04.1990 hakkı hastaoğlu 13.07.1989!!!!! çok önemli lütfennnnnn

    Yanıtla
  60. sebahat sucu

    iyi geceler ben 03 temmuz 1992 tarihi doğumluyum akşam saat 8 de doğmuşum yorumlarsanız sevinirim

    Yanıtla
  61. ayşe

    merhaba adım ayşe 05.05.1969 tarihi doğumluyum sabah saat 5 te doğmuşum aydın / kuşadası yorumlarsanız seviinirim

    Yanıtla
  62. Kaan

    iyi geceler 20.03.1988 00:15 Kaan ÖZDENFEDAKAR cevaplarsanız çok sevinirim iyi geceler iyi yayınlar ..

    Yanıtla
  63. ece

    iyi geceler tekrar sorumu yanıt alamdım saba hanım lütfen cevaplarsanız mutlu olucam … ece

    Yanıtla
  64. ece

    iyi geceler saba hanım ben konuğunuza formunu nasıl koruduğunu sormak istiyorum cevaplarsa cok mutlu olurum tekrar iyi yayınlar

    Yanıtla
  65. çağla

    tan’a aşığım ve izmir’de ne zaman çıkıcak acaba ? Biraz da özele kaçıcak ama sevgilisi olup olmadığını cevaplayabilir mi ? onu dedliler gibi seviyorum sadece bi fotoğraf çekilsek ve bir kere gülüp bana ‘merhaba ‘dese bile yeter inanın onu çok ama çok seviyorum . saba ablacım sizi de çok seviyorum ve iyi yayınlar diliyorum 🙂

    Yanıtla
  66. İSMAİL USLU

    İYİ AKSAMLAR,
    YAKİN ZAMANDA SN DR.ESREF MUEZZİNOGLUNUN HASTASİ OLMA VE ONUNLA TANİSMA İMKANİNİ BULDUM.BU KADAR MUTEVAZİ ,BU KADAR MUKEMMEL BİR DOKTOR OLDUGUNU TAHMİN ETMİYORDUM .UMARİM TUM DOKTORLAR O’NU ORNEK ALİRLAR.TESEKKUR EDİYORUM SAYİN DOKTORUM.SİZİ İZMİRE BEKLİYORUZ

    Yanıtla
  67. bilge aran

    saba hanım iyiy geceler … rezzan hanım başka bir programda doğum gününde mumları üflememizin doğru olmadını söylamiş… peki doğum günlerimizde o mumlar ne olacak….

    Yanıtla
  68. tuğba

    merhaba saba hanım ben tuğba trabzondan egzama hastalığım var bunu öğrenmek istemiştim şimdiden teşekkürler

    Yanıtla
  69. ekrem turan

    ii geceler saba abla programınızı keyifle izlemekteyim ve böyle başarılı bir programla ilgili üniversiteden ödev verilmesi beni çok mutlu etti.başarılarınız devamını yeşim salkımdan da sdü işletme 2/b sınıfında okuyan okan murat ve benim için bir şarkı istiyorum bu msj okursanız çok sevinirim:)

    Yanıtla
  70. gül simay beydil

    ACİLL.. İYİ AKŞAMLAR SABA HANIM BEN GAZİ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ EBAT ( EKONOMİ BİLİMİ ARAŞTIRMA TOPLULUĞU) ORGANİZASYON YETKİLİSİ GÜL SİMAY BEYDİL. ÜNİVERSİTEMİZDE SİZİNDE KATILIMIYLA BİR KONFERANS DÜZENLEMEYİ İSTİYORUZ. BU RİCAMI LÜTFEN REDDETMEYİN. BU MAİLİME CEVAP VERMENİZ DİLEĞİYLE İYİ AKŞAMLAR DİLİYORUM.

    Yanıtla
  71. seracettin

    atma ulennnnnnnnnnnn:))))))))))))))) yav saba hnım nerden buluyosun butür damları bi ben çıkmdım oraya benide davet ette tam olsun bende bişilerden bahsederim:)))))))))))))

    Yanıtla
  72. seracettin

    ben 1974 ank doğma büyümeyim 89 da istla yerleştik şuanda hala ist dayım eğer vaktiniz olursa sizinle bir çay içmek sizinde beni tanımanızı isterim isterimde ben siz istermisiniz ondan emin diilimmmmm:)))))))))))msnmi verim belki dönersiniz bana bellimi olur piyongoda milyonlarca insandan bir kişiye çıkıyo bakarsın banada siz çıkarsınızzzz metseco@hotmail.com:))))))

    Yanıtla
  73. seracettin

    aşkın yaşı olurmu yavvvvvvvv ölüyom ben aşkından sabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    Yanıtla
  74. seracettin

    öncelikle iyi akşamlar saba hanım ben size hayran olmamın dışında ben size aşığım sizi çok seviyorum hni derlerya seningibi bir eşim olsun tirilyon borcum olsun valla :))))))))

    Yanıtla
  75. sevgi ersan

    İyi akşamlar Ben İzmirden sevgi eşim pankreas kanseri 1.5 yıldır Canfeza hoca eşimi tedavi ediyor. Şuan eşim çok çok iyi Canfeza hoca’ya çok teşekkürler..

    Yanıtla
  76. AHMET OZAN KOCATÜRK

    mrb kıss saba sız bu programa hep ünlülrımı çıakrcanız bız tv başındakıler verımsız garıbanmı oluyor bır defada halkımdan ıçımızden bırını seçın çıakrın orya ne olcak mesela ben çıakrın şurya ne olcak çıkardıkalrından hem yakışıklıyım hem karızma ne konuşcamıda bılırm….güzel yürdumun güzel şırın ılınden sevgılır bayburtumdan haberınızı beklıyorum sewgiyle kalın…

    Yanıtla
  77. mahmut

    41 yaşındayım ben kendimi bildim bileli tatlıses hayranıyım…şimdiye kadar merak etmişimdir sayın tatlıses in kaç çocuğu var..teşekkür eder iyi yayınlar dilerim…

    Yanıtla
  78. cemil bal

    harırlı geceler saba hanım sayın ibrahim tatlısese bi sorum olacak ibo showu ne zaman izleyeceğiz bide usta şarkısını söylerse çok sevinirim tşk ederim

    Yanıtla
  79. Merve

    Mediha Turan 15.07.1971 persembe saat: 12.15
    yükselinim mi öğrenmek istyorum ve brcum hakkında bilgi lütfen 😀

    Yanıtla
  80. saime merdanoğlu

    öncelikle iyi yayınlar diliyorum hamileyim ve 7 ayımdayım bir oğlum olucak kısmetse 0cak sonu şubat başı doğumum

    Yanıtla
  81. banu

    banu şahin 29.101992. 04.30 dediğim gibi özel bi gün benim için. eğer okursanız çok mutlu olurum…

    Yanıtla
  82. banu

    banu şahin 29.101992. 04.30 dediğim gibi özel bi gün benim için.. eğer okursanız çok mutlu olurum..

    Yanıtla
  83. banu

    banu şahin 29.101992. 04.30 dediğim gibi özel bi gün benim için. eğer okursanız çok mutlu olurum..

    Yanıtla
  84. banu

    ben 29.10.1992 doğumluyum.. benim için özel bi gün eğer okursanız çok mutlu olurum.. iyi geceler.. BANU.

    Yanıtla
  85. dicle

    iyi yayınlar iyi yayınlar 08.02.90 sabah 9 çivarında dogmuşum..arkeoloji okuyorum ve mayalar konusununda çok meraklıyım çokk merak ediyorum lütfen…:(

    Yanıtla
  86. celal

    selamlar öncelikle ii geceler kutsi abi ben gamsenden ve hemşerin celal mutlu seni çok seviyorum en yakın zaman da malatya ya bekliyoruz burdan gamsende ki ümit nayman’a selamlar ii yayınlar teşekkürler..

    Yanıtla
  87. Mehtap

    İyi akşamlar, doktor bey bu ellerin fitresini ve zekatını ödüyormu, bu seneki fitre ve zekatına ben talıibim 🙂 bi göğüs ameliyatı istiyorum 🙂

    Yanıtla
  88. burcu

    ben ıkızler burcuyum ama yukselenımı bılmıyorum dogum tarıhım 31 05 1990 gunduz oglende dogmusum bana cvp verırsenız sevınırım sızı cok sevıyorum gulusunuze hayranımm 🙂

    Yanıtla
  89. nehir gülcan

    mehmet aslantuğ ne yaparsa mükemmel yapar ömrümce konuşsa bıkmadan dinlerim ses tonu ruhumu dinlendiriyor eşine ve kendisine sevgilerimi gönderiyorum.filmede boş gişeler diliyorum.

    Yanıtla
  90. hakan ertuğral

    ben kova burcuyum ve yukselenim ikizler.arkadaşlarım mükemmel bir iletişim dehası oldugumu söylüyorlar ve birde nasıl oluyor bilmiyorum ama kesinlikle boga kadınlarıyla anlaşamıyorum,kafayı yiyecem ,lütfen bunun sebebini sevgili rezzan hanıma sorarmısınız?teşekkürler

    Yanıtla
  91. esma balcı

    burç kova yükselen ikizler ay burcu terazi meslek seçemiyorum fikir verebilirseniz sevinirim…

    Yanıtla
  92. hakan ertuğral

    ben kova burcuyum ve yukselenim ikizler.arkadaşlarım mükemmel bir iletişim dehası oldugumu söylüyorlar ve birde nasıl oluyor bilmiyorum ama kesinlikle boga kadınlarıyla anlaşamıyorum,kafayı yiyecem ,lütfen bunun sebebini sevgili rezzan hanıma sorarmısınız

    Yanıtla
  93. merve

    merhaba saba hanım benim burcum boğa 7 mayıs 1986 doğumluyum 2010 aşk ve iş hayatım hakkında bilgi istiyorum rezzan hanımada selamlar bu arada teşekkür ederim

    Yanıtla
  94. SİNEM

    mrb.lar doğum tarihim 03.08.1986 …

    ASLAN BURCUNDANDA BAHSEDER
    MİSİNİZ?????????
    keyifli yayınlar

    Yanıtla
  95. soleum

    merhabalar… balık burcuyum, yükselenim akrep… bu sene güzel şeylere duymaya çok ihtiyacım var 🙂 biraz da depresif olduğum bi dönemdeyim… saba hanım ve rezzan hanım çok teşekkür ederim, iyi geceler…

    Yanıtla

Bir Cevap Yazın

Aşağıdaki yorum kısmına yorum ya da sorunuzu yazınız. En kısa sürede yanıt verilecektir.